Please enable JS

Szivattyú szervíz

Szerviz szolgáltatások

Cégünk a következő ipari szivattyúk javítását vállalja.

  • Grundfos
  • Flygt
  • Wilo
*más gyártók előzetes egyeztetés szerint

Karbantartás

Cégünk vállalja szivattyúk karbantartását. A helyszíni karbantartás során a telepítési körülményeket, a működőképességet és az esetleges hibákat vagy kialakuló hibákat vizsgáljuk mind a szivattyú, mind pedig a vezérlés esetében. Karbantartás során, a helyszínen javítási tevékenység nem történik, ilyenkor az a cél, hogy felmérjük a gépek állapotát és javaslatot tegyünk a javításra, illetve annak ütemezésére.

A karbantartásra úgy kell gondolni, mint egy rendszeres, lelkiismeretes orvosi ellenőrzésre. A célja az, hogy a gép keletkező hibáit kiszűrjük és még időben kezelni tudjuk.

Beüzemelés

Beüzemelésre nem csak a garancia feltételeként lehet szükség. A márkaszerviz általi beüzemeléssel megelőzhetőek azok a meghibásodások, melyek a helytelen telepítésből adódnának. A beüzemelés során a telepítési körülményeket vizsgáljuk, illetve elvégezzük azokat a műveleteket, melyeket a szivattyúk gyári gépkönyve előír.

Lézeres egytengelyűség mérés és beállítás

Az egytengelyűség beállításának előnyeit a Grundfos az alábbi pontokban összegzi:

  • Kisebb energiafelhasználás és üzemeltetési költségek a megnövekedett hatásfok és megbízhatóság következtében.
  • Kisebb életciklusköltség (LCC) a hosszabb üzemi élettartam következtében
  • Kisebb szivattyúkopás és vibráció
  • Alacsonyabb zajszintek
  • csapágykárok és üzemkiesések, leállások elkerülése

Szivattyú javítás

A szivattyú javítás alapja minden esetben a hibafeltárás. A szivattyú szétszerelése során felmérjük az egyes kopások, elhasználódások, meghibásodások mértékét. A hibafeltárás alapján tételes árajánlat készül. Amennyiben a javítás megrendelésre kerül, elkezdődik a javításhoz szükséges alkatrészek beszerzése. A szivattyúkhoz gyári alkatrészeket használunk, 6 hónap garanciát tudunk vállalni a javításra, illetve azokra az alkatrészekre, melyeket érintett a javítás.

Szivattyú blokkok, telepek kiépítése

A kapott információk, tervek alapján tetszőleges számú szivattyú alapkeretes, kollektorcsöves szigetének kiépítése. A kapott szivattyúcsoportot felhasználási helyére szállítva elektromosan és gépészetileg „csak be kell kötni” mely után a rendszer üzemkész.

Helyszíni gépészeti munkákat társaságunk nem vállal!

Kapcsolat