ISMERJEN MEG MINKET

2012. március óta a GRUNDFOS szivattyúk teljeskörű márkaszervize, garanciális szervize vagyunk.

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöljük Weboldalunkon.
Szenny- és ivóvízszivattyúk forgalmazásával, a Magyarországon forgalomban lévő összes típusú szivattyú szervizelésével és alkatrészeinek forgalmazásával foglalkozunk.

Tevékenységi körünkben kiemelt helyet kapott a közterületi szenny- és csapadékvíz átemelők komplett (kulcsrakész) építése, mely magában foglalja a mélyépítési, elektromos és az irányítástechnikai (GSM, URH, GPRS, SCADA) munkálatok végzését. A legfontosabb számunkra, hogy a Tisztelt Ügyfelünk (tehát az ÖN) problémáira megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást. Igény szerint tervek készítésével segítünk a döntésben, hogy a célok eléréséhez mind műszakilag, mind pedig az ár/érték arányt tekintve a legalkalmasabb és legjobb eszközöket válasszák.

Az Üzemeltetői tapasztalatok szem előtt tartása mellett részletesen felmérjük igényeiket, majd szükség esetén több alternatíva megadása mellett készítjük el árajánlatunkat. Célunk a mindkét fél számára előnyös hosszú távú üzleti kapcsolat kiépítése. Szeretjük a kihívásokat, szeretünk dolgozni, csapatunkat a siker élteti!

  • Rólunk
FEL!